Appeltaart
Klassieke appeltaart.
Rijstevlaai
Klassieke rijstevlaai met slagroom en chocoladeschaafsels.
Aardbeienkwarktaart
Luchtige aardbeienkwarktaart met verse aardbeien, vanillebiscuit en mascarponeroom.
Mokkaschuimtaart
Drie lagen hazelnootschuim met luchtige chocolade-mokkabotercrème, omringt door nougatine en afgewerkt met chocolade. Deze taart is glutenvrij.
Monchoutaart
Heerlijke monchoutaart met bastognebodem en kersenvulling.
Frasier
Taart met verse aardbeien, diplomatenroom en genoise biscuit.
Schwartzwalder Kirsch
De echte Schwartzwalder Kirsch met chocoladebiscuit met slagroom, chocoladeganache en amarenekersen. Omhuld met glanzende chocolade en chocoladeschilfers. Indien gewenst kan deze met Kirchswasser worden gemaakt.
Charlotte met rode vruchten en pistache
Klassieke charlotte met rode vruchten bavarois en pistache bavarois, omringt door lange vingers en afgetopt met verse rode vruchten en pistachenoten.